top of page

Gult nivå og endringer på AKS

Da vi er på gult nivå kan vi ikke blande elever innendørs, og bare to kohorter (klasser) kan samarbeide utendørs. Dette fordrer en del logistikk rundt morgenåpning og ettermiddagsåpent.


Morgenåpning og opphold etter kl. 16.00 blir forbeholdt elever med heldagsplass med foresatte i samfunnskritiske yrker. Det vil ikke bli morgenåpning i gymsalen fra og med torsdag, heller ikke ettermiddagsåpent på læringssenteret. Vi kommer tilbake til hvordan vi gjør det når vi har fått svar fra dere om hvor mange som trenger tilsyn.


Elever med heldagsplass som ikke har foresatte i samfunnskritiske yrker vil bli sendt hjem kl. 16.00 om man ikke har avtale om å gå hjem tidligere.

Elever som ikke har avtale om å gå hjem selv må hentes senest kl. 16.00.


Foresatte skal ikke inn i bygget, og vi ber da om at dere henvender seg til vårt personale ute når dere henter. Husk én meter avstand.


Vi trenger nå informasjon om hvilke elever med heldagsplass dette gjelder for å kunne planlegge driften frem til juleferien. Fyll ut skjemaet nedenfor:

Hva skjer med juleferien?

Onsdag og torsdag i juleferien er det samme kohorter på AKS som det har vært på skolen, da endringer først kan skje over en helg.

I romjulen blir det laget nye kohorter basert på hvor mange som er her og hvor lenge barna skal være på AKS.


Skole- og AKS-dagen har vært preget av høyt sykefravær de siste ukene. ​

Vi ber om at kun de som må bruke plassen sin i juleferien gjør dette da tilgangen på vikarer og personale er begrenset. Om dere har meldt på barna i juleferien, men ser at behovet ikke er nødvendig ber vi om de som har mulighet til å ta fri. Bruk dette skjemaet for avmelding:
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page