top of page

Halloween!

På fredag er det endelig Halloweenfest på AKS!

Her kommer litt informasjon om hvordan dagen blir. Årets fest blir noe annerledes på grunn av smittevern, men vi garanterer en spennende dag med høy trivselsfaktor!

Denne uka har alle trinn laget pynt og dekorasjoner og egne masker. Alle som vil kan kle seg ut og vi har sørget for at alle har fått mulighet til å lage sine egne masker så det ikke er press på å komme med kostymer.Gjennomføring 1. og 2. trinn:

Elevene på 1. og 2. trinn starter kl. 11.45 med klargjøring (ta på seg kostymer, finne masker etc.) Vi går trick and treat klassevis da barna ikke skal blandes på tvers av kohorter.

Årets trick and treat på 1. og 2. trinn består følgende stasjoner (Fotobooth, Limbo, Gulvet er lava, skattejakt, danseleken "FRYS" og "rødt lys".

Når alle klassene har vært gjennom stasjonene (ca. 14.30) får elevene utdelt hver sine ferdigpakkede godteposer. Da spiser vi mat og koser oss med godteposen!

Kl. 15.15 er dagen over for elever med gratis deltakelse - de må hentes/sendes hjem.


Fra 15.15 er det disco og stasjoner (perling, spill etc.) frem til utelek kl. 16.00 for elever med heldagsplass.


Gjennomføring 3. og 4. trinn:

Elevene på 3. og 4. trinn starter kl. 13.15 med klargjøring (ta på seg kostymer, finne masker etc.) Deretter er det trick and treat klassevis. Postene 3. og 4. trinn skal gjennom er: labyrint, luktetest, spider-race, "photosession med props" og "Zombie-bitt"-leken ."

Kl. 15.00, når alle elevene er gjennomført, deles ut godtepose som vi spiser sammen med maten i klasserommet før en artig økt med "Just Dance!".

For elever med gratis kjernetid er dagen slutt 15.45 på 3. trinn og resten har utelek.


På 4. trinn er det Halloween-perling frem til kl. 16.00 - da sendes elever med gratis deltakelse hjem og de som er igjen har utelek.Godteposene

Godteposene er pakket separat (en til hver) og pakketeamet har hatt god hygiene og brukt hansker. Alt godteriet er gelatin- og laktosefritt (vingummi-type godteri). Vi har unngått sjokolade da det kan inneholde spor av nøtter. Barna får ikke dele godteri dem imellom og det er heller ikke lov å ta med godteri hjemmefra (dette pga. at alle skal få likt).


For å endre tid for hjemsending (for elever som pleier å dra hjem tidligere) den aktuelle dagen:

Send sms til 90545863 AKS sin telefon senest fredag kl. 11.00!


VI GLEDER OSS!
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page