top of page

Spørsmål og svar om åpningen av AKSÅpningstid i AKS

Haugenstua AKS har åpent fra kl. 08.00 om morgenen og stenger kl. 16.00.

Foresatte med samfunnskritiske jobber som har et utvidet behov må melde ifra til rektor.

Elever med gratis deltakelse har plass frem til kl. 15.00.


Matpakke, ikke matservering

For å kunne ivareta gode smittevernhensyn, skal det ikke serveres mat i AKS. Elever må ha med matpakke til alle måltider de skal spise i løpet av dagen. Barna må også ha med egen

drikkeflaske.


Hva gjør vi for å unngå smitte?

Aktivitetsskolen følger veilederen for smittevern og samarbeider tett med skolen. Elevene er i samme kohort som de er i på skolen. Dette begrenser antall nærkontakter gjennom hele dagen elevene er på skolen og AKS. AKS legger også i størst mulig grad opp til aktiviteter som skjer utendørs.


Hva gjør vi med skiftetøy?

Skiftetøy må pakkes med i sekken som de skal ha med inn i klasserommet


Hvordan organiserer vi hentingen?

Det vil alltid være personale tilgjengelig utendørs med radio som kan tilkalle den voksne som har ansvaret for ditt barn som da sender han eller henne til oppmøtepunktet til sin kohort.


Faktura/Betaling

Det vil sendes ut faktura for perioden 27.04-31.05 nå når AKS åpnes igjen. Det vil ikke faktureres tillegg for mat (51 kr). På samme faktura vil det legges inn et fratrekk for den perioden AKS var stengt i mars.  


Bytte fra heltids til deltidsplass

Det er gjeldende forskrift for AKS i Oslo som slår fast at man kun kan bytte opphold med virkning fra 1.august eller 1. januar. Dette gjøres på Min Side.


Oppsigelse

Det er forskrift for AKS i Oslo som slår fast at der er én måneds oppsigelsestid fra den 1. i hver måned. Dette gjøres på Min Side.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page