top of page

Jakten på vårtegn

Hei, alle i 1 trinn. Jeg håper det går bra med dere!

Det går fint med meg, hvis dere har noen spørsmål er det å bare ta kontakt med meg. Jeg er tilgjengelig på mail «triomp0212@osloskolen.no» Jeg har laget en liten oppgave til dere, som dere kan gjennomføre i nærområdet deres. Enten på verandaen hjemme, nærmeste skogsområdet eller i nabolaget. 


Vi skiller mellom fire ulike årstider: vår, sommer, høst og vinter.

I denne oppgaven vil jeg at du sammen med foreldre, søsken eller venner skal finne ulike kjennetegn på årstiden vi nå befinner oss i.


Vi har nettopp passert årstiden vinter, det har blitt litt varmere, den første blomsten vokser frem. Fargen på gresset endrer seg, fuglene begynner å kvitre. Hvilket av disse kjennetegnene klarer du å finne?Masse lykke til, hilsen Tri😊

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page