top of page

Kodekurs på 4. trinn!

Torsdag 17. mars starter vi opp med Kodekurs for alle på 4. trinn (også de som ikke går på AKS).Alle elever som går på 4. trinn får tilbud om å lære enkel koding. Vi skal lære å programmere i programmet Scratch!

Kodekurset varer i fire uker, fra og med 17. mars til og med 7. april.

Kurset varer fra kl. 15.00-16.30.


Instruktørene er lærlingene som jobber på Haugenstua Skole og 9. klasseelever som har programmering som valgfag. AKS-personalet bistår selvfølgelig også.


Siden dette er et sammenhengende kurs på fire uker, er det bindende påmelding og elevene må delta på hele økta for å få med seg progresjonen.


Elever som ikke går på AKS kan bli igjen på skolen, men må ha med matpakke.


Morsomt å programmere

Det finnes mange grunner til å lære seg å programmere. Først og fremst er det veldig morsomt! Som programmerer kan du bygge noe helt eget, et program eller et spill som både kan være nyttig, lærerikt og underholdende. På kodekurset vil elevene bli kjent med blokkbasert programmering.


Elevene programmerer ved å dra og sette sammen klosser, litt som å bygge med LEGO. Blokkbasert programmering gir et godt grunnlag for å lære seg andre programmeringsspråk senere.

Første kurs vil nok være noe vanskelig, men det blir lettere etter hvert og veldig, veldig gøy! Vi håper så mange som mulig vil være med! :)


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page