top of page

Kommunikasjon på AKS og faste avtaler

Det aller viktigste for oss er barnas trygghet. Ved å inngå faste avtaler om når barna skal gå hjem eller om de skal hentes er med på å sikre en forutsigbar dag for eleven som ikke har rom for misforståelser.

Med over 260 elever er vi helt avhengig av tydelig og god informasjon fra foresatte.

Ved fravær eller beskjed om avvik fra fast avtale: Gi beskjed på sms innen kl. 10.00 hver dag. Beskjeden skal inneholde fullt navn og hvilken klasse eleven går i, fødselsdato og hvilken dato beskjeden gjelder. Etter dette må elevene hentes, ellers følges tidligere fast avtale.

F.eks: Maria Dela Cerna, 03.07.13 i 2A skal gå hjem selv kl. 14.30 i dag 12.09.20.

Vi er tilgjengelig på telefon (90 54 58 63) mellom 09.30 og 12.30 dersom vi ikke er i møte. Send oss gjerne en mail eller melding om hva det gjelder, så ringer vi opp så fort vi har mulighet.


Vi tar ikke imot beskjeder om hjemsending muntlig eller etter at personalet har tatt over elevene - dette er fordi muntlige beskjeder kan føre til misforståelser, som igjen kan føre til utrygge situasjoner for barna.

Vi har faste krysselister der det står hvem som skal gå hjem når og hvem som skal bli hentet. Dersom det er endringer fra faste avtaler får elevene vite dette når de krysses inn. Slik sikrer vi en forutsigbar og trygg dag på AKS.

Alle elever på AKS har faste avtaler i krysselistene. Her kan du velge om barnet ditt skal hentes eller gå selv. Du velger selv hvilke tidspunkt barnet ditt skal gå selv. Nye avtaler blir endret påfølgende mandag. Endringer som angår fast henting og hjemsending må registreres i skjemaet under

Lurer du på noe? Se mer informasjon på siden vår for ofte stilte spørsmål


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page