top of page

Lag lønsjvafler!I dag har jeg hatt en liten challenge med meg selv, og det var å se hva jeg kunne lage av det jeg fant i kjøkkenskuffen hjemme. Det ble lønsjvafler! Her kommer en video så du også kan lage vafler til lønsj i dag! Det er ikke noe farlig om du ikke har akkurat de ingrediensene jeg har, her er det meningen at vi bruker det vi har.


Dette brukte jeg:

2 dl. hvetemel

1 dl. rugmel

1 dl. byggmel

1. dl. havregryn

1-2 teskje. bakepulver

5 dl. melk

2 egg

1/2 teskje salt

100 gram smør


Hvis du ikke har alle meltypene jeg har, så bruker du bare den typen mel du har, men ca samme mengde som melet jeg har brukt til sammen. Du kan også bruke akkurat den typen melk du vil, jeg brukte havremelk og mandelmelk, men du kan bruke kumelk eller det du har.


Det er ikke så farlig om du eksperimenterer litt med oppskriften, husk at her er poenget at vi skal prøve å bruke ting vi allerede har! Prøv å følge oppskriften sånn circa, og rør inn melet litt etter litt så ikke røra blir altfor tykk.


Lykke til!


Hvis du vil lage vanlige vafler, er det bare å bruke 5 dl hvetemel i stedet for de andre meltypene, og 1 dl. sukker, en teskje vaniljesukker og litt kardemomme.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page