top of page

Skateboard-dilla på Haugenstua AKS


Det hele startet med at Edin hadde med seg et miniskateboard på AKS og da Michael så dette tenkte han at de kunne lage en ramp til brettene sammen. Først så tegnet de en skisse av hvordan rampen skulle se ut, og så brukte de ark til en prototype.


Etter at prototypen var ferdig fikk Michael hjelp av vaktmesteren til å skjære ut klossene som skulle limes sammen til å bli en skateramp. Når den var limt sammen så måtte rampen pusses helt glatt.

- Vi pusset mye og samarbeidet om dette i grupper. Vi har kanskje brukt to timer på å pusse rampen og en time på å male, sier Edin og Leonita som har vært med på prosjektet fra starten av.- Elevene liker å leke med den. Etter at skaterampen kom på plass har nesten alle flyttet seg fra fotballbordet til skaterampen, sier Leonita.


- Fingrene fungerer som føttene og kanskje man kan lære seg nye teknikker som kickflip om man har øvd med fingrene først, sier Edin.


Det har vært gøy å kunne lage noe man selv har lyst på, sier begge to.

- Nå gleder vi oss veldig til våren da vi kan skate ute! I mellomtiden skal vi leke med rampen vi selv har laget! Sier begge to.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page