top of page

Vellykket avslutning for 4. trinn i Klatreparken!


"Vi poser"

Torsdag 20. juni var det avslutning for 4. trinnselevene på AKS. Turen gikk til Oslo Klatrepark! Da dette ble knallsuksess for fjorårets elever, bestemte vi oss for å dra allerede i storefri slik at vi fikk god tid til å klatre, spise pølser og se litt an hvilke løyper vi turte og ikke.

Selv om Kenny var skeptisk innstilt til hele turen ble han likevel med! Veldig kort tid etter at vi kom frem hadde skepsisen sporløst forsvunnet. Flere var overrasket over hvor gøy det kunne være! Da han fikk spørsmål om hva som var aller mest gøy? - ALT! Han fikk ikke tid til å bruke fotballen vi tok med i tilfelle det skulle bli kjedelig.


Khadijah høyt oppe i et tre: - Birgit, vet du hva? Jeg skal bytte ut "jeg kan ikke" med "jeg kan prøve". Dette sa hun etter å ha tatt steget ut på en av løypene hun ikke trodde var mulig å klare. "Se! Jeg klarte det!" Khadijah var ikke den eneste som tøyde grensene i dag. Alle elevene og alle voksne (bortsett fra Michael som er klatreinstruktør) kjente nok litt på det å skjelve i bena og den deilige følelsen av at dette gikk jo bra likevel!


- Er det derfor dere alltid sier at vi ikke får lov til å si at vi ikke klarer før vi har prøvd? Spør Khadijah etter å ha mestret nok et hinder. - Ja, det er det! svarer vi da. - For se så gøy det er å få til det man ikke tror man ikke klarer!Grenser er til for å flyttes!

Daniel var helt klar på at dette var dagen for å oppleve mestring. - Vet du hva? I dag har vi klart alt vi trodde var vanskelig! Det var jo bare å prøve! Han slet også med å velge hva som var mest gøy. - Alt sammen, men dersom jeg velge er nok zipline det kuleste.Kommentar fra Birgit (AKS-leder): En veldig, veldig gøy dag er over med en fantastisk gjeng. Vi kommer til å savne elevene på 4. trinn mer enn det vi er forberedt på. Det er vel først nå vi innser at vi ikke skal få være sammen med dem igjen til høsten, og klumpen i halsen blir større og større. Takk for en hyggelig avslutning, dere er som iskrem på en solskinnsdag <3


Se flere bilder fra turen i galleriet
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page