top of page

🐣🐥🐤Vellykket kyllinguke på AKS! 🐣🐥


Det ble en veldig spennende hønseuke hos oss. Kyllingene hadde termin søndag/mandag, men det så mørkt ut da ingen egg hadde begynt å klekke da vi kom på skolen mandag. Heldigvis kom det fire kyllinger, den siste kom til verden på onsdag!


Elevene fulgte spent med på livesendingen og kunne spole tilbake for å se klekkingen på nytt. Det var svært stort engasjement i klekkingen i år og mange foresatte har tatt kontakt om hvor spennende det har vært å følge med og hvor engasjerte barna deres har vært. Dette gjør oss veldig glade! Elevene har undret seg, brukt språket aktivt og lært mange nye ord og begreper!

Elevene har fått hilse på kyllingene

Onsdag fikk elevene som var på AKS på 1. og 2. trinn hilse på kyllingene. Torsdag var det 3. og 4. trinn sin tur. En fin observasjon ble gjort av de aller yngste. "De har jo fjær jo, ligner på en fugl!" Tilfeldigvis var det foreldremøte for 2. trinn onsdag kveld, da var det også noen foresatte som fikk hilse på kyllingene. Vi er helt enige om at kyllingene er EKSTREMT søte.

Navnekonkurranse

Hver klasse på 1. - 4. trinn har hatt navnekonkurranse i klassen for å bestemme hvilke navn som skulle videre i konkurransen for hele AKS. I år ble det Ronaldo, Emma, Messi og Nina som kyllingene får hete. Nå har kyllingene fått tildelt en klekkeattest som de skal få med seg til gården.


Vi ønsker kyllingene lykke til videre i livet og takker Fossum Gård for et fantastisk samarbeid!

Hønseuka er noe av det beste vi har! :)


Nå ønsker vi dere alle en riktig god påske!0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page