top of page

Vellykket tur til Midtre Olimb Gård

Noe av det vi har kjent på med pandemien her på Haugenstua Skole og AKS er hvordan kohort-livet har gått på bekostning på det sosiale fellesskapet vi har hatt.


Barna har i mindre grad lekt sammen på tvers av klassene og har hatt færre muligheter til å være sammen i felles leker og opplevelser. Da turen til Midtre Olimb Gård ble avlyst i desember pga. korona valgte vi å utsette i stedet for å avlyse, og det gjorde vi rett i! På tirsdag dro 1. - 4. trinn med AKS og Skole-personale på en innholdsrik før-påsketur til den nydelige gården på Jevnaker.


Barna ble delt opp i mindre grupper på tvers av klassene på trinnet og fikk oppleve mye spennende sammen. Det var to "stasjoner" på gården; selve bondegården og "marka".

I "marka" var det utsikt til Norefjell, Vikefjell og Blefjell fra grillplassen. I "marka" grilla vi og red på hest.

Se bilder fra "marka" i galleriet under :)


På bondegården gjennomførte gruppene en bondegårdsquiz sammen under besøket i stallen og fjøset. Vi fikk blant annet hilse på perlehøna, esler, kaniner, griser, lam, og de andre fine dyrene. Gården hadde også booket inn en hovslager så barna fikk oppleve hvordan man smir hestesko, og i tillegg fikk vi se saueklipping på nært hold.


Se bilder fra bondegården i galleriet underTusen takk for opplevelsen, Midtre Olimb Gård!


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page