top of page

Vinterferien 2020 - en knallsuksess!

Vinterferien ble planlagt etter ønsker fra elevene, foreldre og personalet på Haugenstua AKS. Det ble en veldig spennende og variert ferie for alle, både store og små!


1. trinn

Mandag hadde 1. trinn en blanding av natur og miljø og kunst og kultur på planen! I Reptilparken fikk de hilse på mange kule dyr og lært litt om hva som gjør en reptil til en reptil! Deretter dro barna til Slottsparken for skulpturjakt i prinsesse Ingrid Alexandra sin egen skulpturpark!

Tirsdag var det fysisk aktivitet og lek som var tema. Da dro vi til Frogner Stadion sammen med 3. trinn og stod på skøyter i tillegg til en liten tur innom Frognerborgen - en av Oslo sine aller største lekeplasser.

Onsdag gikk turen til Liastua der vi grillet, hadde rebusløp og mye gøy!

Torsdag var det forskerdag og idrettsdag på skolen. Vi gjorde mange gøye forsøk sammen med 2. trinn, blant annet lagde vi helt eget slim!

Fredag fikk elevene prøve seg på kjøkkenet. Vi koste oss med matlaging og lek i gymsalen.

Se bilder fra 1. trinn sin ferieuke i galleriet under.


2. trinn

2. trinn hadde vanntilvenning tre dager på rad, mandag til onsdag - men starten var ulik hver dag. Mandag hadde vi en nydeilg tur til Verdensparken og en tur innom Furuset Bibliotek. Tirsdag hadde vi kokkegrupper og laget smoothie. Onsdag dro vi til Nordre Lindeberg Gård der det var maling, hopping i høyet, saueklipping og mye annet gøy!

Torsdag hadde vi forskerfabrikk sammen med 1. klasse. Det er alltid like spennende å forske!

Fredag dro vi på kino og så Løvenes Konge før vi tok turen til byens fineste lekeplass, Byen i Skyen!3. og 4. trinn

Mandag dro 3. trinn til Stovner Ridesenter - der hadde vi ikke vært siden Undringsposen i fjor. Det var fint å se hestene igjen og grille i grillhytta. 4. trinn lagde de egne Skateboard på Haugenstua Skatehall.

Tirsdag var vi med 1. trinn og stod på skøyter på Frognerbanen! 4. trinn lagde Skateboard på Haugenstua Skatehall. Disse fikk vi ta med tilbake til Aktivitetsskolen!

Onsdag var vi sammen med 4. trinn til Naturhistorisk Museum og til Megafun.

Torsdag tok vi turen til ÅS og Vitensenteret. Der fikk vi forske og vi utforsket fremtidens mat også! Melbiller!

Fredag var det opplevelser tilbake i tid - vi dro til Viking Planet og lærte mye om vikingtiden. Et høydepunkt var å få være med på en vikingtokt! Vi avsluttet med bowling og pizza før vi tok helg.


Se et knippe bilder fra ferien til 3. og 4. trinn i galleriet under0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page