HVA SKJER PÅ HAUGENSTUA AKS?

Det er ikke alltid like lett å følge med. Her kommer litt informasjon om hva som skjer fremover.

AKTIVITETER HØSTEN 2020

Vi tilpasser smittevernsituasjonen og lager skreddersydde, spennende aktiviteter som har høy trivselsfaktor! 

Aktivitetsheftet med informasjon om påmelding kommer 25. september!

Ordsky.png

OPPSTART UNDRINGSPOSEN 2020

Rett over høstferien starter vi opp med Undringsposen for 1. og 2. trinn! Kunst, musikk, skøyter, skateskole og uflukter til spennende steder! Vi gleder oss til fredagsturene!

thumbnail (16).jpg

HØSTFERIE

I uke 40 er det høstferie. Vi har heldagsåpent og gleder oss til å bruke hele dager på undring, begeistring og oppdagelser! 


Program kommer 14. september. Påmeldingsfrist fredag 18. september

Natuehistorisk2.jpg

TEMAUKER: TV-AKSJONEN

I tradisjon tro fortsetter vi det gode samarbeidet med TV-aksjonen! Årets aksjon går til WWF og kampen mot plast i havet. Vi jobber med temaet i to uker og kombinerer fysisk aktivitet, kunst, kultur og kreativitet, natur, miljø og bærekraftig utvikling med regning, skriving og digitale ferdigheter!

plastihavt.png

HALLOWEEN

Årets beste fest! Vi rigger opp til trick & treat, barna kan kle seg ut, danse og ha det gøy. Dette er dagen både store og små ser frem til, og som vi håper aldri tar slutt!

halloween.jpg

MITT DRØMMEVALG

Gjennom prosjektet "Mitt Drømmevalg" har vi fokus på valg og demokrati. Elevene jobber i grupper og danner egne parti med egne kampsaker. Det blir valgkamp på trinnet og partiet med flest stemmer på AKS blir årets AKS-parti som kan jobbe frem barnas ønsker og ta opp saker som opptar dem.

valgdag-aks-4.jpg
 

90545863

©2019 by Haugenstua Aktivitetsskole. Proudly created with Wix.com