top of page

Aktiviteter høsten 2022


Nå har vi brukt tiden frem til høstferien på å bli kjent med nye elever, opplæring av nytt personale og kartlegge hvilke aktiviteter vi har mulighet til å gjennomføre denne høsten. Det er mye gøy å glede seg til! Aktivitetsheftet finner du i pdf'en under:


Frem til jul - Aktivitetshefte 2022
.pdf
Download PDF • 1.98MB

Noen aktiviteter krever bindende påmelding da det er mer planlegging og logistikk som skal til for å kvalitetssikre opplevelsen til barna. Under ligger påmeldingsskjema. Dersom man ikke er meldt på innen fredag denne uken er man ikke sikret plass på aktiviteten fra uke 41.


Melder dere på etter fristen er neste mulighet å delta i uke 42.


Noen aktiviteter krever at vi deler opp de som er påmeldt i undergrupper og roterer, andre har plass til alle. Det er derfor viktig at dere fyller ut påmeldingsskjemaet innen søndag kveld, så vi har oversikt til mandag etter høstferien. 1. trinn har ingen aktiviteter med bindende påmelding, der melder barna seg på den aktuelle dagen.


For 4. trinnselevene er det mulig å melde seg på både håndball og Pirayaklubb selv om tidene krasjer, dette fordi Pirayaklubben må rotere på hvilke barn som kan delta da det bare er plass til 10 elever i bassenget.

FRIST FOR PÅMELDING ER FREDAG 7. OKTOBER for å kunne delta fra uke 41.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page