top of page

Informasjon fra AKS

Det har vært litt forvirring rundt utdeling av ukeplan hos oss for uke 1, så her kommer en oppdatering fra oss for denne perioden.


Gult nivå - hva dette innebærer

 1. Ingen syke skal møte på skolen

 2. God hygiene og forsterket renhold

 3. Kontaktreduserende tiltak:

  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)

  • Hele klasser regnes som en kohort

  • To kohorter kan samarbeide utendørs

  • Unngå samlinger med mer enn to samarbeidende kohorter

  • Avstand mellom ansatte (minst én meter i alle situasjoner)

  • Ansatte kan veksle mellom kohorter/klasser

  • Kohortvis/trinnvis gruppeinndeling på AKS - samme kohorter som på skolen

  • Unngå trengsel og store samlinger

  • Tilstrebe å ha egne områder i skolegården for ulike klasser/kohorter i pauser/friminutt

Morgenåpning/stenging

På gult nivå har vi ikke mulighet til å ha morgenåpning innendørs og samtidig følge smittevernstiltak. Vi har derfor tilsyn utendørs kl. 7.30-08.15.

Etter kl. 16.15 samles elevene som er igjen på basen da det er få nok elever til å kunne holde god nok avstand for de som har meldt ifra om at de trenger tilsyn etter kl. 16.00.


Personale

Det er høyt sykefravær nå, dette gjelder i hele Osloskolen. Vi har mange vikarer i bruk, men dette fører også til at en del av aktivitetene utgår og erstattes med utelek.

Basene har også fått nye sammensetninger som skal være fast en stund fremover.


1. trinn:

Maria (baseleder), Malvina, Farida (lærling), Hajra, Naima, Sahar, Ridwan (lærling)


2. trinn:

Victor Selvarajah (baseleder), Victor Kirkestuen (lærling), Abdirahim, Adam, Henna, Rammi, Fatima N, Ardita (arbeidspraksis)


3. trinn:

Mohamed (baseleder), Kirsti, Nuket, Neha, Thomas, Fateema (lærling), Chiyamala (lærling) Margrethe, Tommy


4. trinn:

Henrik (baseleder), Nora, Minja, Lone, Isaac


Hodo, Giliana og Anna har permisjon ut skoleåret.

Tilkallingsvikarer: Anna Guro, Amrit, Alpha-Martin, Camilla, Hassan, Hela, Nancy, Nora P, Mathuya, Pelin, Selvamina, Sohaib, Sila.Matservering

Denne uka er det ikke matservering på AKS. Det er to matpakker som gjelder, én for skolen og en for AKS. Meny for januar ser slik ut:

Endre mellom heltidsplass og gratis deltakelse

Du kan søke om å bytte mellom heltid og deltid to ganger i året. Det gjelder fra 1. januar, med siste oppsigelsesfrist 30. november, eller fra 1. august, med siste oppsigelsesfrist 30. juni. Søk om å endre type plass. Søknader om bytting av plass som kommer nå har oppstart med endring fra og med 1. august 2022. Det er alltid én måned oppsigelsesfrist.


Kommunikasjon med AKS

Husk at fristen for å melde ifra om endringer på faste avtaler må vi få SMS innen kl. 10.00 mandag-fredag på tlf: 90545863. Det kan være lurt å sette en alarm for å huske dette.


Endre i avtaleskjema? - Nye avtaler blir endret påfølgende mandag.Telefontiden vår er fra 9.30-12.30 man-tors og 9.30-11.00 fredager. Dersom vi ikke tar telefonen utenfor telefontiden vår og det er en nødssituasjon, send oss en melding og vi ringer tilbake så fort vi kan.


Har du forespørsler om faktura etc. er det enkleste å sende e-post til birgit.nedreberg@osloskolen.no med kopi av faktura. Da tar AKS-leder kontakt når hun har fått undersøkt saken.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page