top of page

Endelig, matserveringen tilbake!

Oppdatert: 5. feb.

Etter en altfor lang periode med kornblanding som eneste tilbud har vi endelig landet stillingen som matansvarlig! Kristine startet rett før jul og har en spennende stilling med fokus på folkehelse gjennom matglede og fysisk aktivitet. I tillegg til å planlegge og tilberede maten som serveres på AKS, bidrar hun med aktiviteter innenfor mat og helse, bærekraftig utvikling og fysisk aktivitet.


Her er meny for uke 2. Følg med på ukeplanene for menyene fremover. Måltidene som serveres på AKS er i hovedsak plantebaserte, dersom det ikke er fisk som står på menyen.Bli kjent med Kristine

Jeg heter Kristine Volckmar, 36 år bor på Lilleaker med mann og to barn.

Jeg har en mastergrad i statsvitenskap, men fant ut at jeg ikke var der jeg ønsket i livet så jeg valgte derfor å følge hjertet mitt og tok en bachelorgrad i fysisk aktivitet og ernæring. Jeg har erfaring med å holde matkurs for Smaksverkstedet og har også jobbet med barn og fysisk aktivitet i Lier kommune. Jeg brenner for å formidle matkunnskap på en måte som kan skape nysgjerrighet og interesse omkring mat. Barn elsker å få ansvar og de lærer best ved å erfare. Jeg ønsker at matkurs og fysisk aktivitet skal ta like mye plass som hvilken annen aktivitet på skole og AKS for da kan vi virkelig bedre folkehelsen og læringen.

Jeg gleder meg til å lage mat og spre matglede på AKS Haugenstua!

0 kommentarer

Comments


bottom of page