top of page

Mimelek-challenge!


Dette er en gøyal og enkel lek som alle kan være med på!

Det eneste du trenger er blyant, papir og en kopp. Sånn her gjør du:

  1.  Finn et ark og riv av så mange lapper man trenger.  Hvis man er to stk så kan man skrive 10 lapper hver, er man flere (3-4 stk) kan det hende det holder med 5 lapper til hver. Men man kan også ta flere!


2. På lappene skal dere nå skrive ned forskjellige ting (uten å vise til hverandre). Det kan være alt mulig, men den eneste regelen er at alle som er med på leken må kunne vite hva det er (du kan for eksempel ikke skrive navnet til vennen din på skolen som de andre kanskje ikke vet hvem er) men det kan være for eksempel; “plante” , “stol”, “konge”, “fotball”,  “taco” , “sykkel”, “hest”, “telefon”, “Løvenes konge, “Dronning Sonja” osv. Alt mulig på hver sin lapp. 

3. Nå skal du brette alle lappene sammen og legge i en kopp.


4. Nå velger dere hvem som vil begynne mime. Å mime er altså å vise med kroppen og ansiktsuttrykk hva det er. Det er ikke lov til å lage lyd.  Man har 1 minutt på seg til å greie mime så mange lapper som mulig, før man teller hvor mange man greide og bytter på.


5. Så er det bare å spille helt til alle lappene er brukt opp. Og blir de brukt opp er det bare å lage så mange nye dere vil!


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page