top of page

Tegn utsikten din 🌳

I denne oppgaven velger du et vindu der du er, og setter deg og tegner det du ser. Det gjør ingenting om det ikke blir helt riktig, eller noe blir for stort og noe blir for lite. Da blir det bare morsommere når det er ferdig!


Start med å tegne vinduet, dette blir rammen til tegningen din. Deretter tegner du det du ser utenfor vinduet. Husk at hvis du vil tegne tingene du har i vinduskarmen er det lurt å tegne dette først hvis du ikke har lyst til å viske senere.


Her har jeg tegnet utsikten ut fra kjøkkenvinduet mitt. Jeg har også tatt med innsiden av vinduskarmen med plantene som står der. Det kan du velge selv om du vil ha med eller ikke.


Sånn ser egentlig vinduskarmen og utsikten min utSånn ble tegningen min


Som du ser har jeg valgt å ikke tegne alt utenfor vinduet. Jeg tok bort en bil, noen busker, og tegnet et tre litt lenger til venstre enn det egentlig stod. Det er ting man kan gjøre for å gjøre tegningen sin litt mindre rotete.


Nå er det din tur til å tegne utsikten fra et av dine vinduer!

Lykke til ✨


Hilsen Lone 🌿

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page