top of page

Undringsposen høsten 2022!

Fredag i uke 41 starter vi opp med Undringsposen for 1. og 2. trinn igjen! Vi gleder oss til et spennende program hvor vi skal lære og erfare mye gøy! Kirsti Lohne som er prosjektleder for Undringsposen har gjort en fabelaktig jobb i å nok en gang lage et program med fin variasjon i hva elevene får oppleve!1. trinn har Undringsposen klassevis i perioden før jul. 2. trinn deles opp i grupper på tvers av trinnet. Dette for å få muligheten til å oppleve noe spennende sammen og få muligheten til å danne vennskap på tvers av klassene.Hva er MUV gjenbrukssenter?

MUV kreativt gjenbrukssenter bidrar til å berike barns leke- og læringsmiljø i Oslobarnehagene hvor fantasi, kreativitet og forestillingsevne stimuleres. Det bringer oss og barna til en verden hvor alt er mulig.

Les mer om MUV gjenbrukssenter her.


Vi samler barna så fort det har ringt ut fra skolen kl.11.45 og drar senest fra AKS kl. 12.15. Målet er å være tilbake kl. 15.15 hver gang, men de gangene man drar til byen/bruker kollektiv transport et stykke har vi erfart at vi kan være så forsinket som til kl. 16.00.0 kommentarer

Comentários


bottom of page