top of page

Taekwondo-trening med Kirsti!

Til AKS –Taekwondo-elever

Her kommer noen filmer som er graderingspensum,

altså det dere må kunne til neste beltegradering.

Hvite belter 10. Cup

Dere kan øve etter den første filmen som allerede ligger ute. (Trykk her for å finne filmen)

Bruk oppvarming for å bli varm og teknikkdel med slag, spark, stillinger og blokkering for å bli gode i grunnteknikker som dere skal vise til gulstripe gradering.

Hvitt belte med gul stripe 9. cup, dere kan øve etter den første filmen som allerede ligger ute. Bruk oppvarming for å bli varm og teknikkdel med slag, spark, stillinger og blokkering for å bli gode i grunnteknikker. I tillegg skal dere kunne 4 – vending (se film). Når dere kan 4- vending med Ap chagi (front spark) øver dere inn 4-vending med Dollye chagi (rund spark) og Yop chagi (sidespark). Dere skal også vise de 6 første teknikkene i poomsae il-Jang (se film). Det krever mye trening for å få teknikkene riktig og å huske neste teknikk i poomsaen og hvilken vei du skal vende (snu).Gult belte 8. cup

Dere kan øve etter den første filmen som allerede ligger ute. Bruk oppvarming for å bli varm og teknikkdel med slag, spark, stillinger og blokkering for å bli gode i grunnteknikker. I tillegg skal dere kunne 4-vending (se film). Når dere kan 4-veding med Ap chagi (front spark) øver dere inn 4-vending med Dollye chagi (rund spark), Yop chagi (sidespark) og Ollio chagi (spark mot hake, rett ben). 

Dere skal også vise hele første poomsae il-Jang (se film). Det krever mye trening for å få teknikkene riktig og å huske neste teknikk i poomsaen og hvilken vei du skal vende (snu).


Gult belte med grønn stripe 7. cup

Dere kan øve etter den første filmen som allerede ligger ute. Bruk oppvarming for å bli varm og teknikkdel med slag, spark, stillinger og blokkering for å bli gode i grunnteknikker. I tillegg skal dere kunne 4 – vending med alle sparkene (se film).

Dere skal vise poomsae il-Jang og poomsae i-Jang til gradering (se filmer).

Det krever mye trening for å få teknikkene riktig og å huske neste teknikk i poomsaen og hvilken vei du skal vende (snu).


NB! Pensum til neste beltegrad skal du kunne utenat, du må huske hva du skal gjøre i alle øvelsene uten at noen hjelper deg. Dere har allerede trent masse på pensum, men det er viktig at dere fortsetter å trene hjemme, så dere ikke glemmer.

ØVELSE GJØR MESTER – DETTE KLARER DERE HELT FINT! :)

Jeg gleder meg til å se hvor gode dere har blitt i taekwondo, da vi sees igjen.

Stor taekwondohilsen fra Kirsti.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page