FRITIDSAKTIVITETER PÅ HAUGENSTUA AKS

Variasjon og mangfold

Haugenstua Aktivitetsskole tilbyr elevene lekende læring i forskjellige former. Det vitkigste for oss er at læring skal være gøy. Vi har derfor et bredt tilbud til våre elever som sørger for motivasjon, mestring, undring og engasjement! 

Se hvert enkelts trinn planer for oversikt over hva som tilbys dette semesteret. 

OBS! Noen begrensninger pga. korona, men vi gjør vårt ypperste for å sørge for spennende, engasjerende og morsomme aktiviteter!

PA140014_edited.jpg

PIRAYAKLUBBEN

Vanntilvenning for 3. og 4. trinn

Sofie er Aktivitetsskolens egen svømmeinstruktør! Sammen med henne drar vi til bassenget mandager og torsdager. Vi lærer å være under vann uten å holde oss for nesa, flyte, øver på å svømme på mage og rygg og leker MYE!

TAEKWONDO

Taekwondo:  en spennende og allsidig treningsform som passer for alle, uansett alder eller forkunnskaper!

Smile, Svette og Lære Ved trening av taekwondo lærer barna å ta ansvar for egne handlinger og tørre å ta egne valg.

Dette er noen av mange ferdigheter barna vil lære hos oss:

  • Økt konsentrasjon 

  • Selvtillit 

  • Kontroll over egen aggresjon

  • Bedre motorikk

Kirsti Lohne som er ansatt på AKS er utdannet taekwondoinstruktør fra Mudo Instituttet og vil være hovedtrener for barna. Til gradering som vil skje før sommeren og før jul kommer en høyt gradert Master for å godkjenne nivået barna er trent opp til. Da blir foreldre og søsken invitert til en høytidelig seremoni for å å se barna ta sin neste beltegrad og «skinne» litt ekstra.

thumbnail (1).jpg
62386031_443617183106609_190501582196965

HIPHOP

Rist løs og vis frem det du kan!

Giliana er AKS sin egen danse løve og holder hiphopkurs for elevene. Hvert kurs lærer vi en ny dans. Vi øver sammen mot en danseforestilling til jul. Her blir det danse- og musikkglede som gjelder, sammen lager vi Haugenstua AKS sitt eget danse-crew!

JENTENES FOTBALLSKOLE

Dette er kurset som skal løfte frem jentene, gjøre de trygge på en idrett som ofte blir sett på som en “gutteidrett”.

La oss starte med å introdusere Naima – en enormt dyktig fotballspiller på Høybråten! 0 gule og 0 røde kort så langt i karrieren. Hun scorer i gjennomsnittet over 1 mål per kamp, og har så langt i sesongen scoret 11 mål på ti kamper. Vi er så heldige å ha Naima som brenner for å løfte jentefotballen her på Haugenstua AKS. Med seg har Naima en nykommer på AKS, Anna Drabløs. Hun har spilt fotball og vært trener for et jentelag i Ålesund. Dette er fotballforbilder vi ønsker å dele med barna!

Rearview of a Girl Soccer Player
thumbnail.jpg

AKS-JUNIOR REDAKSJON

Unge journalister!

Har du en journalist i magen? Hos AKS-junior lager vi en avis, nå både på nett og i papirutgave.  


Vi gleder oss over å skrive nyheter, lage reportasjer, anmelde filmer og andre gøyale ting. Er du en nysgjerrig spire på 3. eller 4. trinn? Har du et ønske om å dele? Velkommen til junior-redaksjonen!

IMPROTEATER

Drama for de yngste!

Husets egne skuespiller Line Brå Johansen har improteater sammen med barna på 3. trinn. Her er det mye morro som foregår!

thumbnail (1).jpg
59933991_2763120357038289_24177208685504

FORSKERFABRIKK

Eksprimenter og undring, hånd i hånd

Dager der vi har ekstra god tid tar vi på oss forskerbrillene våre, frakkene og eksprimenterer og utforsker. Vi skriver forsøksrapporter og blir alltid klokere:)

GENTLEMENS CLUB

- en rolig klubb for gutta

Vi spiller sjakk, lærer å knyte slips, slapper av og tar livet med ro.

sjakk.jpg